Boreaalinen metsänpohja on merkittävä reaktiivisten yhdisteiden lähde - Aaltonen, Hermanni (Metsäntutkimuslaitos, 2013)
Seloste väitöskirjasta: Aaltonen, Hermanni 2012. Exchange of volatile organic compounds in the boreal forest floor. Dissertationes Forestales 154.
Väitöskirjaseloste