Nuorten männiköiden metsänhoidollinen tila - Huuskonen, Saija; Hynynen, Jari; Ojansuu, Risto (Metsäntutkimuslaitos, 2008)
Seloste artikkelista: Huuskonen, S., Hynynen, J. & Ojansuu, R. 2008. Stand characteristics and external quality of young Scots pine stands in Finland. Silva Fennica 42(3): 397–412.
Tutkimusseloste