Ilmakuvista ja laserkeilausaineistosta rakennettu geometrialtaan tarkka aikasarja metsän historian kartoittamiseen - Korpela, Ilkka (Metsäntutkimuslaitos, 2006)
Seloste artikkelista: Korpela, I. 2006. Geometrically accurate time series of archived aerial images and airborne lidar data in a forest environment. Silva Fennica 40(1): 109−126.
Tutkimusseloste