Viljan viljelijää kiinnostaa kustannusten kehitys - Vainio, Aimo (toim.) (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Askolalaisten Riitta Ahti-Tuiskulan ja Jukka Tuiskulan viljatila on yksi Suomen 900 kirjanpitotilasta.
Keywords: Ma; Ahti-Tuiskula; maatalousyrittäjät; kannattavuus; tietokannat; Latukka; vertailu; internet