Sää vaikuttaa nurmisadon määrään ja laatuun - Nissinen, Oiva (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Säilörehun laadun merkitys korostuu, kun säilörehua käytetään ruokinnassa runsaasti. Hyvällä säilöntätekniikalla varmistetaan nurmirehun tuotosvaikutus eläimillä, mutta kasviraaka-aineen laatuun liittyviä puutteita sillä ei voida korjata. Nurmen kehitysastekaan ei aina kerro koko totuutta rehun laadusta.
Keywords: Ka; nurmituotanto; nurmirehut; säilörehu; laatu; ruokinta