Torjunta-aineet voivat vaikuttaa männyn taimien ja niiden sienijuurien ravinteiden ottoon ja kasvuun - Laatikainen, Tarja (Metsäntutkimuslaitos, 2006)
Selostus julkaisusta: Laatikainen, Tarja. 2006. Pesticide induced responses in ectomycorrhizal fungi and symbiont Scots pine seedlings. Väitöskirja. Kuopion yliopiston julkaisuja C. Luonnontieteet ja ympäristötieteet 201. 180 s.
Julkaisusatoa