Lisäpellon huono saatavuus rajoittaa aloittelevan viljelijän kehityshaaveita - Väre, Minna (Maaseudun tulevaisuus, 2012)
Toimintaansa aloittavien viljelijöiden tilojen kehittämistä rajoittavat eniten lisämaan saatavuus, tuotannon kannattavuus sekä rahoituksen hankkiminen. Lisäpellon huono saatavuus on ongelmana erityisesti isommilla ja tuotantoaan jo laajentaneilla tiloilla.
Keywords: Ma; pelto; kehittäminen; maataloustuotanto