Maitorauhasesta haetaan ratkaisua hedelmällisyysongelmaan - Peippo, Jaana (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Ruokinnalla voidaan vaikuttaa hedelmällisyysongelmaan. MTT:n tutkimus selvittää poikimisen jälkeisen energiataseen ja varhaisen alkionkehityksen välistä yhteyttä.
Keywords: Kotieläintuotanto, mehiläistalous, riistanhoito, kalatalous