Mitä Raamattu kertoo eläinten hyvinvoinnista - Korhonen, Hannu T. (fi, 2005)
Hyvinvointi on monimuotoinen käsite. Sitä voidaan - ja sitä pitääkin - lähestyä eri näkökulmista. Vain sillä tavalla voimme ymmärtää, mistä siinä on perimmältään kysymys. Olen usein pohdiskellut, mikä mahtaa olla se arvoperusta, jonka pohjalta me luomme käsityksemme eläinten kohtelusta ja etiikasta. Tällöin on pakko myös kysyä, mitä Raamattu kertoo meille eläimistä suhteessa ihmisiin ja hyvinvointiin.
Keywords: Ko; hyvinvointi