Myöhäinen ensiniitto pitää huomioida ruokinnassa - Sairanen, Auvo; Juutinen, Elina; Hyrkäs, Maarit (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Säilörehu on lehmien ruokinnan selkäranka. Nykysuositusten mukaan säilörehun ensimmäinen niitto pyritään tekemään kohtuullisen aikaisin. Suositusta voidaan olosuhteiden mukaan hieman väljentää, mutta silloin säilörehun sulavuuteen syntyvä vaihtelu lisää vaatimuksia ruokinnan suunnitteluun.
Keywords: Ko; Ka; D-arvo; Säilörehu; väkirehut; lehmät; lypsykarja; ruokinta; niitto; suositukset; maidontuotanto