Männyn kylvö myöhään syksyllä onnistuu Lapissa - Hyppönen, Mikko; Hallikainen, Ville (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Seloste artikkelista: Hyppönen, M. & Hallikainen, V. 2011. Factors affecting the success of autumn direct seeding of Pinus sylvestris L. in Finnish Lapland. Scandinavian Journal of Forest Research 26(6): 515–529.
Julkaisusatoa
Keywords: metsänuudistaminen; metsänviljely; männyn kylvö; syyskylvö