Lahopuun määrä ja laatu energiapuun korjuualoilla ja tavanomaisilla avohakkuualoilla - Eräjää, Sini; Halme, Panu; S. Kotiaho, Janne; Markkanen, Anni; Toivanen, Tero (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Seloste artikkelista: Eräjää, S., Halme, P., Kotiaho, J.S., Markkanen A. & Toivanen,T. 2010. The volume and composition of dead wood on traditional and forest fuel harvested clear–cuts. Silva Fennica 44(2): 201–211.
Tutkimusseloste