Ihmisen suhde luontoon suomalaisessa kaunokirjallisuudessa - Leikola, Matti (My University, 2012)
Kirja: Pertti Lassila. 2011. Metsän autuus. Luonto suomalaisessa kirjallisuudessa 1700–1950. Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran toimituksia 1344, Tiede. 257 s. ISBN 978-952-222-322-7.
Kirja-arvostelu