Impedanssispektroskopian soveltaminen juurten kasvun mittaamiseen - Repo, Tapani; Laukkanen, Janne; Silvennoinen, Raimo (Metsäntutkimuslaitos, 2005)
Seloste artikkelista: Repo, T., Laukkanen, J. & Silvennoinen, R. 2005. Measurement of the tree root growth using electrical impedance spectroscopy. Silva Fennica 39(2): 159–166
Tutkimusseloste
Keywords: impedanssispektroskopia; juurten kasvun mittaaminen