Kuusen karaistuminen boorinpuutoksessa - Räisänen, Mikko (Metsäntutkimuslaitos, 2009)
Seloste väitöskirjasta: Räisänen, M. 2008. Kuusen karaistuminen boorinpuutoksessa. Dissertationes Forestales 75.
Väitöskirjaseloste