Camelinabroileri on terveellistä ja maistuvaa
Maaseudun Tulevaisuus
2006
Pysyvä osoite
URI
Tiivistelmä
Camelinaa sisältävällä rehulla voidaan tuottaa ravitsemuksellisesti laadukasta, arvokkaita omega-3- rasvahappoja runsaasti sisältävää broilerin lihaa. Liha on myös aistinvaraisilta ominaisuuksiltaan yhtä hyvää kuin tavanomaisella rehulla tuotettu broileri. Haasteena on selvittää keinot broilereiden kasvun edistämiseksi. Vähän glukosinolaatteja sisältävät camelinalajikkeet saattavat olla ratkaisu tähän pulmaan.
ISBN
OKM-julkaisutyyppi
D1 Artikkeli ammattilehdessä
Julkaisusarja
Koetoiminta ja käytäntö
Volyymi
63
Numero
4(18.12.2006)
Sivut
Sivut
12
ISSN
0355-0990