Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Potential to reduce GHG emissions and land use by substituting animal-based proteins by foods containing oat protein concentrate

Mogensen, L.; Heusala, H.; Sinkko, T.; Poutanen, K.; Sözer, N.; Hermansen, J.E.; Knudsen, M.T. (2020)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Mogensen, L.
Heusala, H.
Sinkko, T.
Poutanen, K.
Sözer, N.
Hermansen, J.E.
Knudsen, M.T.

Julkaisusarja
Journal of cleaner production

Volyymi
274

Sivut
9 p.


Butterworth-Heinemann
2020
doi:10.1016/j.jclepro.2020.122914
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [80890]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste