Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Tietopaketti työterveyshuollolle ─ Marjojen ja hedelmien tuotanto

Elstob, Tea; Heikkilä, Anna-Maija; Mattila, Tiina; Ovaska, Ulla; Serenius, Marjo; Tuure, Veli-Matti; Vänninen, Irene (2020)

 
Tweet refworks
 
Avaa tiedosto
LUKE_Tietokortti_marjahedelma_A4_NETTI.pdf (749.7Kt)
Lataukset 


Elstob, Tea
Heikkilä, Anna-Maija
Mattila, Tiina
Ovaska, Ulla
Serenius, Marjo
Tuure, Veli-Matti
Vänninen, Irene

Julkaisusarja
Luke Tietokortti

Sivut
2 s.


Luonnonvarakeskus
2020
© Luonnonvarakeskus
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe20201210100167
Tiivistelmä
Tuotantomäärien perusteella tärkeimmät avomaalla viljeltävät marjakasvit ovat mansikka, herukat, vadelma, pensasmustikka, karviainen, tyrni ja marja-aronia. Marjojen vuotuinen kokonaistuotanto oli vuonna 2019 noin 21 milj. kg. Omena muodosti pääosan noin 8 milj. kg:n hedelmäsadosta.
Collections
  • Julkaisut [81028]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste