Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Camu-camu (Myrciaria dubia) seeds as a novel source of bioactive compounds with promising antimalarial and antischistosomicidal properties

do Carmo, Mariana Araújo Vieira; Fidelis, Marina; Sanchez, Caroline Andolfato; Castro, Aline Pereira; Camps, Ihosvany; Colombo, Fábio Antônio; Marques, Marcos José; Myoda, Takao; Granato, Daniel; Azevedo, Luciana (2020)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


do Carmo, Mariana Araújo Vieira
Fidelis, Marina
Sanchez, Caroline Andolfato
Castro, Aline Pereira
Camps, Ihosvany
Colombo, Fábio Antônio
Marques, Marcos José
Myoda, Takao
Granato, Daniel
Azevedo, Luciana

Julkaisusarja
Food research international

Volyymi
136

Sivut
11 p.


Elsevier Applied Science on behalf of the Canadian Institute of Food Science and Technology
2020
doi:10.1016/j.foodres.2020.109334
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81028]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste