Camu-camu (Myrciaria dubia) seeds as a novel source of bioactive compounds with promising antimalarial and antischistosomicidal properties
do Carmo, Mariana Araújo Vieira; Fidelis, Marina; Sanchez, Caroline Andolfato; Castro, Aline Pereira; Camps, Ihosvany; Colombo, Fábio Antônio; Marques, Marcos José; Myoda, Takao; Granato, Daniel; Azevedo, Luciana (2020)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
do Carmo, Mariana Araújo Vieira
Fidelis, Marina
Sanchez, Caroline Andolfato
Castro, Aline Pereira
Camps, Ihosvany
Colombo, Fábio Antônio
Marques, Marcos José
Myoda, Takao
Granato, Daniel
Azevedo, Luciana
Julkaisusarja
Food research international
Volyymi
136
Sivut
11 p.
Elsevier Applied Science on behalf of the Canadian Institute of Food Science and Technology
2020
Collections
- Julkaisut [85621]