Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Response surface optimization of phenolic compounds extraction from camu‐camu (Myrciaria dubia) seed coat based on chemical properties and bioactivity

Willemann, Jessyca Ribeiro; Escher, Graziela Bragueto; Kaneshima, Tai; Furtado, Marianna Miranda; Sant'Ana, Anderson S.; Vieira do Carmo, Mariana Araújo; Azevedo, Luciana; Granato, Daniel (2020)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Willemann, Jessyca Ribeiro
Escher, Graziela Bragueto
Kaneshima, Tai
Furtado, Marianna Miranda
Sant'Ana, Anderson S.
Vieira do Carmo, Mariana Araújo
Azevedo, Luciana
Granato, Daniel

Julkaisusarja
Journal of food science

Volyymi
85

Numero
8

Sivut
2358-2367


Blackwell
2020
doi:10.1111/1750-3841.15327
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81028]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste