Response surface optimization of phenolic compounds extraction from camu‐camu (Myrciaria dubia) seed coat based on chemical properties and bioactivity
Willemann, Jessyca Ribeiro; Escher, Graziela Bragueto; Kaneshima, Tai; Furtado, Marianna Miranda; Sant'Ana, Anderson S.; Vieira do Carmo, Mariana Araújo; Azevedo, Luciana; Granato, Daniel (2020)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Willemann, Jessyca Ribeiro
Escher, Graziela Bragueto
Kaneshima, Tai
Furtado, Marianna Miranda
Sant'Ana, Anderson S.
Vieira do Carmo, Mariana Araújo
Azevedo, Luciana
Granato, Daniel
Julkaisusarja
Journal of food science
Volyymi
85
Numero
8
Sivut
2358-2367
Blackwell
2020
Collections
- Julkaisut [85986]