Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

A new analytical concept based on chemistry and toxicology for herbal extracts analysis: From phenolic composition to bioactivity

Santos, Jânio Sousa; Escher, Graziela Bragueto; Vieira do Carmo, Mariana; Azevedo, Luciana; Boscacci Marques, Mariza; Daguer, Heitor; Molognoni, Luciano; Inés Genovese, Maria; Wen, Mingchun; Zhang, Liang; Oh, Won Young; Shahidi, Fereidoon; Granato, Daniel (2020)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Santos, Jânio Sousa
Escher, Graziela Bragueto
Vieira do Carmo, Mariana
Azevedo, Luciana
Boscacci Marques, Mariza
Daguer, Heitor
Molognoni, Luciano
Inés Genovese, Maria
Wen, Mingchun
Zhang, Liang
Oh, Won Young
Shahidi, Fereidoon
Granato, Daniel

Julkaisusarja
Food research international

Volyymi
132

Sivut
12 p.


Elsevier Applied Science on behalf of the Canadian Institute of Food Science and Technology
2020
doi:10.1016/j.foodres.2020.109090
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81041]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste