Green tea polyphenols and epigallocatechin-3-gallate protect against perfluorodecanoic acid induced liver damage and inflammation in mice by inhibiting NLRP3 inflammasome activation
Wang, Dongxu; Gao, Qiang; Wang, Taotao; Kan, Zhipeng; Li, Xin; Hu, Lizhen; Peng, Chuan-yi; Qian, Frank; Wang, Yijun; Granato, Daniel (2019)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Wang, Dongxu
Gao, Qiang
Wang, Taotao
Kan, Zhipeng
Li, Xin
Hu, Lizhen
Peng, Chuan-yi
Qian, Frank
Wang, Yijun
Granato, Daniel
Julkaisusarja
Food Research International
Volyymi
127
Sivut
10 p.
Elsevier BV
2019
Collections
- Julkaisut [85621]