• Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Nutritional Value and Bioactive Compounds in Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.), Kañiwa (Chenopodium pallidicaule Aellen) and Kiwicha (Amaranthus Caudatus L.)

Repo-Carrasco-Valencia, R.; Melgarejo, S.; Pihlava, J.-M. (2019)

 
Tweet Linkki tietueeseen
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Repo-Carrasco-Valencia, R.
Melgarejo, S.
Pihlava, J.-M.
Toimittajat
Pier Giorgio Peiretti and Francesco Gai

Sivut
83-108, 309


Nova Science Publishers
2019
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [78948]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto