• Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Characterization of Brazilian coffee based on isotope ratio mass spectrometry (δ13C, δ18O, δ2H, and δ15N) and supervised chemometrics

Peng, Chuan-yi; Zhang, Yan-ling; Song, Wei; Cai, Hui-mei; Wang, Yijun; Granato, Daniel (2019)

 
Tweet Linkki tietueeseen
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Peng, Chuan-yi
Zhang, Yan-ling
Song, Wei
Cai, Hui-mei
Wang, Yijun
Granato, Daniel

Julkaisusarja
Food Chemistry

Volyymi
297

Sivut
6 p.


Elsevier
2019
doi:10.1016/j.foodchem.2019.124963
Näytä kaikki kuvailutiedot

Kuvaus

Article id 124963.
Collections
  • Julkaisut [79021]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto