Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Red Chicory (Cichorium intybus) Extract Rich in Anthocyanins: Chemical Stability, Antioxidant Activity, and Antiproliferative Activity In Vitro

Alves Migliorini, Aline; Sztoltz Piroski, Camila; Gomes Daniel, Taiana; Mendanha Cruz, Thiago; Bragueto Escher, Graziela; Vieira do Carmo, Mariana Araújo; Azevedo, Luciana; Boscacci Marques, Mariza; Granato, Daniel; Deliberali Rosso, Neiva (2019)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Alves Migliorini, Aline
Sztoltz Piroski, Camila
Gomes Daniel, Taiana
Mendanha Cruz, Thiago
Bragueto Escher, Graziela
Vieira do Carmo, Mariana Araújo
Azevedo, Luciana
Boscacci Marques, Mariza
Granato, Daniel
Deliberali Rosso, Neiva

Julkaisusarja
Journal of Food Science

Volyymi
84

Numero
5

Sivut
990-1001


Wiley
2019
doi:10.1111/1750-3841.14506
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81028]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste