Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

The effects of microcrystalline cellulose as a dietary component for lactating dairy cows

Savonen, Outi; Kairenius, Piia; Mäntysaari, Päivi; Stefanski, Tomasz; Pakkasmaa, Juhana; Rinne, Marketta (2019)

 
URI
https://www.slu.se/globalassets/ew/org/inst/huv/nfsc/nfsc2019/nfsc-proceedings-2019-06-05-torsten-eriksson.pdf

Savonen, Outi
Kairenius, Piia
Mäntysaari, Päivi
Stefanski, Tomasz
Pakkasmaa, Juhana
Rinne, Marketta

Julkaisusarja
Swedish University of Agricultural Sciences. Department of Animal Nutrition and Management. Report

Numero
302

Sivut
92-97


Swedish University of Agricultural Sciences
2019
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [82826]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste