Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Henkilökunnan kirjautuminen
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Microwave-Assisted Extraction of Anthocyanins from Black Currant Marc

Pap, Nora; Beszédes, Sándor; Pongrácz, Eva; Myllykoski, Liisa; Gábor, Miklòsnè; Gyimes, Ernő; Hodúr, Cecilia; Keiski, Riitta L. (2013)

 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Pap, Nora
Beszédes, Sándor
Pongrácz, Eva
Myllykoski, Liisa
Gábor, Miklòsnè
Gyimes, Ernő
Hodúr, Cecilia
Keiski, Riitta L.

Julkaisusarja
Food and Bioprocess Technology

Volyymi
6

Numero
10

Sivut
2666-2674


Springer
2013
doi:doi:10.1007/s11947-012-0964-9
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [87085]
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta
jukuri@luke.fi | Saavutettavuusseloste | Tietosuojailmoitus