Fermentation-induced changes in the nutritional value of native or germinated rye
Katina, Kati; Liukkonen, Kirsi-Helena; Kaukovirta-Norja, Anu; Adlercreutz, Herman; Heinonen, Satu-Maarit; Lampi, Anna-Maija; Pihlava, Juha-Matti; Poutanen, Kaisa (2007)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Katina, Kati
Liukkonen, Kirsi-Helena
Kaukovirta-Norja, Anu
Adlercreutz, Herman
Heinonen, Satu-Maarit
Lampi, Anna-Maija
Pihlava, Juha-Matti
Poutanen, Kaisa
Julkaisusarja
Journal of cereal science
Volyymi
46
Numero
3
Sivut
348-355
Academic press
2007
Collections
- Julkaisut [86705]