Hyppää sisältöön
Hakuohjeet
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Näytä viite 
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite
  •   Jukuri etusivu
  • Luonnonvarakeskuksen julkaisut
  • Julkaisut
  • Näytä viite

Screening of lactic acid bacteria from fermented vegetables by carbohydrate profiling and PCR-ELISA

Tamminen, Marja; Joutsjoki, Tiina; Sjöblom, Marietta; Joutsen, Marja; Palva, Airi; Ryhänen, Eeva-Liisa; Joutsjoki, Vesa (2004)

 
Tweet refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Jukuriin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Tamminen, Marja
Joutsjoki, Tiina
Sjöblom, Marietta
Joutsen, Marja
Palva, Airi
Ryhänen, Eeva-Liisa
Joutsjoki, Vesa

Julkaisusarja
Letters in applied microbiology

Volyymi
39

Numero
5

Sivut
439-444


Blackwell
2004
doi:doi:10.1111/j.1472-765X.2004.0160.x
Näytä kaikki kuvailutiedot
Collections
  • Julkaisut [81041]
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisutyyppitJulkaisuajatUusimmatAsiasanatSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
jukuri@luke.fi | Yhteydenotto | Saavutettavuusseloste