"Virtanen, Yrjö" - Selaus tekijän mukaan MTT:n julkaisusarjat

    • Broilerin fileesuikaleiden tuotannon ympäristövaikutukset ja kehittämismahdollisuudet 

      Katajajuuri, Juha-Matti; Grönroos, Juha; Usva, Kirsi; Virtanen, Yrjö; Sipilä, Ilkka; Venäläinen, Eija; Kurppa, Sirpa; Tanskanen, Riikka; Mattila, Tuomas; Virtanen, Hanna
      Maa- ja elintarviketalous : 90 (MTT, 2006)
      Tutkimuksessa sovellettiin tuotantoverkkointegroitua elinkaariarviointia broilerinlihan tuotannon ympäristövaikutusten arvioimiseen. Ympäristövaikutusarvio perustui broilerin hunajamarinoitujen fileesuikaleiden tuotantoverkon ...
    • Elintarvikkeiden pakkausvaihtoehtojen ympäristövaikutukset. FutupackEKO2010-hanke 

      Silvenius, Frans; Katajajuuri, Juha-Matti; Koivupuro, Heta-Kaisa; Nurmi, Pauliina; Virtanen, Yrjö; Grönman, Kaisa; Soukka, Risto
      MTT Raportti : 14 (MTT, 2011)
      Tässä raportissa esitellään FutuPackEKO2010-hankkeessa kolmelle pakatulle elintarviketuotteelle tehtyjen elinkaaritapaustutkimusten tulokset ja niistä tehdyt johtopäätökset. Keskeisenä lähtökohtana tutkimuksessa oli ...
    • The Baltic environment, food and health: from habits to awareness : feasibility study : Central Baltic INTERREG IV A Programme 2007-2013 

      Vorne, Virpi (Eds.); Patrikainen, Lila (Eds.); Virtanen, Yrjö; Jäälinoja, Minna; Aho, Hanna; Kovero, Mari; Hyvärinen, Helena; Vieraankivi, Marja-Liisa; Kurppa, Sirpa; Mattila, Tuomas; Porvari, Petri; Munne, Päivi; Verta, Matti; Lang, Liisa; Pai, Karin; Aan, Anne; Laumets, Liina; Runnel, Veljo; Puura, Taime; Lice, Elina; Brizga, Janis; Ernsteins, Raimonds; Kursinska, Sintija
      MTT Report : 34 (MTTMTT, 2011)
      Background of the programme and Foodweb-project <P>"The Baltic environment, food and health: from habits to awareness - FOODWEB" is a part of the Central Baltic IVA Programme 2007- 2013, which funds cross-border cooperation ...