Haku
Viitteet 1-10 / 38
Julkaisuja vihannesten lajiketutkimuksesta sähköisesti
(PuutarhaliittoKauppapuutarhaliitto, 2009)
Tuorevihannesten laatu ja hygienia tutkittavana
(PuutarhaliittoKauppapuutarhaliitto, 2009)
Parempaa laatua porkkanalle
(Elintarviketieteiden seura, 2009)
Porkkanakempin vioitukset porkkanapelloilla torjuntatoimien jälkeen
(Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskusMTT, 2006)
Porkkanan aistittava laatu ja siihen vaikuttavat tekijät
(MTTMTT, 2006)
MTT:n Biotekniikka- ja elintarviketutkimuksessa on tarkasteltu porkkanoiden aistinvarais-ta laatua seuraavista porkkananäyte-eristä 2005 - 2006: 1) noston jälkeen ja kaksi kertaa varastointikauden aikana (26 näytettä/ana ...
Tasapainoinen ravinnetila edistää säilyvyyttä ja makua
(PuutarhaliittoKauppapuutarhaliitto, 2008)
Porkkanan bakteerit viihtyvät lämpimässä
(PuutarhaliittoKauppapuutarhaliitto, 2009)
Vihannekset tuottavat varmaa satoa pohjoisessakin
(Maaseudun tulevaisuus, 2008)
Kiinnostus lähiruokaan ja ihmisten terveystietoisuus ovat lisänneet kasvisten kysyntää. Mahdollisuudet vihannesten viljelyyn ovat parantuneet myös Pohjois-Suomessa. Siellä erikoisviljelylle haetaan nostetta pohjoisessa ...
Porkkanan varastokestävyydessä riittää haasteita
(PuutarhaliittoKauppapuutarhaliitto, 2003)
Porkkanan tuotanto 2010-luvulle: parempaa laatua, vähemmän jätettä
(Maa ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, Kasvintuotannon tutkimus, 2011)