JulkaisutyyppiLuonnonvarakeskuksen julkaisutG2 Pro gradu, diplomityö, ylempi amk-opinnäytetyö
Viitteet 1-20 / 364
-
15N-merkityn lietelannan ja väkilannoitteen typen käyttäytyminen ja hyväksikäyttö nurmella
Pro Terra : 11 (2002) -
Aminopeptidaasiominaisuuksiltaan erilaisten Lactobacillus-kantojen kyky tuottaa verenpainetta alentavia ja hapettumista estäviä yhdisteitä maidossa
Helsingin yliopisto. Elintarvikealan koulutusohjelman tutkimuksia. EKT-sarja 1281 (2002) -
Ammoniumtiosulfaatin vaikutus puna-apilan (Trifolium pratense L.) alkukehitykseen
(Jyväskylän yliopisto, 1997) -
Apilaseosnurmen sadon määrän ja laadun muutokset kasvukauden aikana
(Helsingin yliopisto, 1988) -
Avohakkuun ja kulotuksen vaikutus humuksen ja hakkuutähteiden määrään sekä ravinteisiin, kasvillisuuteen ja mikroilmastoon. Tutkielmä
(Oulun yliopisto, kasvitieteen laitos, 1994) -
Beta-laktoglobuliinin proteolyysissä vapautuvat bioaktiiviset peptidit sekä hydrolysaattien käyttö hypoallergeenisiin äidinmaidonkorvikkeisiin
Helsingin yliopisto. Elintarvikealan koulutusohjelman tutkimuksia. EKT-sarja 1022 (1996) -
Broilerin tarjontaketjun ohjaus Suomessa
Maatalouden taloudellinen tutkimuslaitos. Selvityksiä : 9/2000 (Maatalouden taloudellinen tutkimuslaitos (MTTL)Maatalouden taloudellinen tutkimuslaitos, 2000)Elintarvikemarkkinat muuttuvat ensisijaisesti kysyntälähtöisesti. Tästä paras esimerkki lienee broilerinkulutus, joka alkoi Suomessa vasta 1960-luvun alussa. Viimeksi kuluneen kymmenen vuoden aikana kulutus on ... -
Change Laboratory for supporting collaborative innovation and transformative agency in primary production
(Lappeenrannan teknillinen yliopisto, 2012) -
Comparison of glyphosate persistence in clay soil on no-tilled and autumn ploughed plots
(University of Helsinki, 2015) -
Consumer perceptions of environmentally and climatically significant food consumption : A focus group study in the Finnish context
(Aalto University, 2012)Food consumption is one of the areas which have the biggest impact on the environment; a little less than 30 percent of greenhouse gas emissions and around 50 percent of eutrophication of all household consumption accounts ...