Haku
Viitteet 1-3 / 3
Kasvu- ja sadonkorjuuolojen vaikutus avomaanvihannesten varastokestävyyteen : kirjallisuuskatsaus
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1996)
Vihannesten varastohävikin tärkeimmät aiheuttajat ovat hengitys, veden haihdunta, tuotteen koostumuksen muuttuminen, versojen ja juurten kasvu, fysiologiset vioitukset, varastotaudit ja etyleenivioitukset. Eri tekijöiden ...
Porkkanan, kaalien ja sipulin CA- ja MA-varastointi
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1996)
Kasvisten varastoinnin aikana tärkeimpiä laatua alentavia tekijöitä on soluhengitys. Soluhengityksen hidastaminen yleensä parantaa kasvisten säilyvyyttä. Oikean varastointilämpötilan ohella kasvista ympäröivän kaasutilan ...
Ryvässipulin viljely ja varastointi
(Maatalouden tutkimuskeskus, 1996)
Vuosina 1991-1994 Maatalouden tutkimuskeskuksen Lapin tutkimusasemalla Rovaniemellä tutkittiin istutustiheyden ja istukaskoon vaikutusta ryvässipulin satoon sekä varastointilämpötilan vaikutusta sipulien säilyvyyteen ja ...