Haku
Viitteet 1-3 / 3
Pihvirotuisten nautojen teurasominaisuudet ja lihan laatu
(MTT, 2012)
MTT:n hallinnoiman InnoNauta Kehitys hankkeen yhtenä keskeisenä tavoitteena oli selvittää rodun ja ruokinnan vaikutuksia naudan ruhojen teuraslaatuun sekä lihan laatuominaisuuksiin. Tutkimusta toteutettiin sekä kasvatus- ...
Tärkkelys-etanoliteollisuuden sivutuotteet lihanautojen seosrehuruokinnassa
(MTT, 2007)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää tärkkelys-etanoliteollisuuden sivutuotteiden käyttömahdollisuudet lihanautojen ruokinnassa. Ohrarehu osoittautui säilörehu-ohrapohjaisella ruokinnalla käyttökelpoiseksi energiarehuksi ...
Kehitystä naudanlihantuotantoon : loppuraportti
(MTT, 2014)
Kehitystä naudanlihantuotantoon -hankkeen tavoitteena oli parantaa suomalaisen naudanlihantuotannon
kannattavuutta ja tehostaa lihanautatilojen sekä lihanjalostusteollisuuden kilpailukykyä. Hankkeessa toteutettiin
viisi ...