Miltei joka kymmenes maidontuottaja vakavasti uupunut - Kallioniemi, Marja; Kaseva, Janne; Simola, Ahti; Kymäläinen, Hanna-Riitta (Maaseudun tulevaisuus, 2011)
Suomalaiset maidontuottajat ovat keskimäärin lievästi työuupuneita, ja miltei joka kymmenes maidontuottaja on vakavasti uupunut. Huolestuttava tulos selviää Maitotilan hyvä vointi -tutkimushankkeessa alkuvuodesta 2010 toteutetun postikyselyn vastauksista.
Keywords: Ma; Työhyvinvointi; uupumus; työtyytyväisyys; maidontuotanto; maatalousyrittäjät