Tutkimustiedosta mutustellaan malleja maatalouden tehostamiseksi - Vainio, Aimo (toim.) (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Maatalouden tutkimuksen tulokset näkyvät käytännössä esimerkiksi parempina rehuina - ja toivottavasti myös parempana maatalouspolitiikkana.
Keywords: Ma; tutkimus; tiedonvälitys; julkaiseminen; lehdet; tiedottaminen; viljelijät