Sienipateesta aurinkovitamiinia jouluun - Mattila, Pirjo; Tahvonen, Raija (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Tee joulupöytään tänä vuonna hiukan erilainen maksa- tai lihapatee. Sienestäjän joulupateessa makua syventävät maukkaat D-vitamiinipitoiset suppilovahverot.
Keywords: Ma; sienet; D-vitamiini; suppilovahvero; kantarelli; umami