Kotimaista kauraa koiranruokiin - Kempe, Riitta; Saastamoinen, Markku; Kommeri, Ulla (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
MTT ja Rehuraisio ovat kehittäneet kotimaisen kaurapohjaisen koirien kuivaruuan. Se soveltuu hyvin raskasta työtä tekeville koirille. Lisäksi kaura näyttää aiheuttavan koirille vähemmän allergisia oireita kuin muut kotimaiset viljat. Se päihittää ravintoarvoltaan myös riisin ja maissin.
Keywords: Ko; lemmikkieläimet; koira; ruokinta; kaura; ravintoarvo; sairaudet; sulavuus; hiilihydraatit; rehut