Maitotilan kustannukset nousevat, mikä avuksi? - Sairanen, Auvo; Niskanen, Olli; Kajava, Sari (Terramedia Oy, 2022)
Tuotantopanosten hintojen rajun nousun jälkeen uuteen tilanteeseen on pakko sopeutua. Naudat ovat yksi kotimaisen huoltovarmuudenkulmakivistä, mutta tuotannon on oltavataloudellisesti kestävää kaikkina aikoina. Mitä keinoja kustannuskriisistä selviämiseen on käytössä?
Lehtiartikkeli (rinnakkaistallennusluvan asianumero: 3509/12 05 01 02/2022)
Keywords: lypsykarjatilat