"Metsäherrojen" kanssa marjassa - Lindroos, Heikki (Metsäntutkimuslaitos, 2012)
Kirja: Pakkanen, Esko. 2011. Metsäherrojen mennyt aika. Teollisuuden Metsänhoitajat ry 100 vuotta. Teollisuuden Metsähoitajat ry. 335 s.
Kirja-arvostelu