Istutustaimi suojassa pinnalta kovettuvassa maakakussa - ruotsalainen Asa-mockan lupaava kokeilu - Luoranen, Jaana (Metsäntutkimuslaitos, 2010)
Selostus julkaisusta: Örlander, G. & Wallertz, K. 2007. Asa-mockan. Rapporter nr 4, Sveriges Lantbruksuniversitet, Asa försökspark. 24 s.
Tukkimiehentäihin liittyvistä raporteista ja hankkeista lisää: http://www2.ekol.slu.se/snytbagge/
Keywords: maanmuokkaus; tukkimiehentäi