Viherlannoitus sopii perunan esikasviksi - Tall, Anna; Niskanen, Markku; Koskimies, Heikki (Maaseudun Tulevaisuus, 2004)
Viherlannoitus perunan esikasvina tuotti yhtä hyviä satoja kuin lannoitus karjanlannalla. Viherlannoitusnurmen kesäsadon voi korjata ilman että perunan sato vähenee. Sadon korjaaminen vähentää myös liian typpilannoituksen ja suurien nitraattipitoisuuksien vaaraa. Kokeessa nitraattipitoisuudet olivat kaikissa koejäsenissä, myös lannoittamattomassa, suuria.
Keywords: Ka; peruna; viherlannoitus; aluskasvi; karjanlanta; vertailu; luonnonmukainen maataloustuotanto