Lihasiat tarvitsevat enemmän fosforia - Partanen, Kirsi (Maaseudun Tulevaisuus, 2005)
Lihasika tarvitsee fosforia sekä elintoimintojensa ylläpitoon että kasvuun. Luuston kasvun lisäksi fosforia tarvitaan erityisesti lihasten kasvuun.
Keywords: Ko; sika; lihasika; ruokinta; fosfori; luusto; lihakset; ruhot