Kalsiumin vaikutus koivun levälaikkuun - Lilja, Arja; Rikala, Risto; Luoranen, Jaana (Metsäntutkimuslaitos, 2007)
Selostus artikkelista: Lilja, A., Luoranen, J., Rikala, R. & Heinonen, R. 2007. The effects of calcium on stem lesions of silverbirch seedlings. Forest Pathology 37: 96-104.
Keywords: Phytophthora cactorum; kalsium; koivun levälaikku; tuhojen torjunta