Peltotohtori-ohjelma neuvoo avomaakasvien viljelyssä - Kaukoranta, Timo (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Peltotohtori on MTT:n puutarhatuotannon kehittämä ohjelma mikrotietokoneeseen. Ohjelma tukee kaalin, sipulin, porkkanan ja mansikan kasvuolojen seurantaa ja ennustamista. Tavoitteena on saada ohjelmaan mukaan myös omena.
Keywords: Ka; puutarhakasvit; hyötykasvit; viljely; tietotekniikka; lannoitus; ravinteet; tarve; kastelu