Tehoa maatalouden vesiensuojeluun - Kulmala, Airi; Valpasvuo-Jaatinen, Pirkko (Maaseudun tulevaisuus, 2007)
Vesistöjen rehevöityminen vaatii yhä tehokkaampia keinoja myös maatalouden vesistökuormituksen vähentämiseksi. Vuoden 2008 alussa käynnistyvä TEHO-hanke kehittää maatalousyrittäjien kanssa erilaisia vesiensuojelutoimenpiteitä. Hankkeessa arvioidaan toteutettujen toimien ympäristöllistä, taloudellista ja sosiaalista vaikuttavuutta sekä toimien laajempaa käyttöä.
Keywords: Ys; maatalous; vesistöt; vesiensuojelu; ympäristö; ympäristönsuojelu; kuormitus; ympäristönkuormitus; rehevöityminen; ravinteet; päästöt; bioenergia; energiakasvit