Syntisen hyvä suklaa ei ehkä olekaan niin syntistä - Mattila, Pirjo; Tahvonen, Raija (Maaseudun Tulevaisuus, 2013)
Suklaan suosio kasvaa maailmalla, ja etenkin tummat suklaat ovat lisänneet suosiotaan. Tutkimuksissa on löydetty myös tieteellistä perustaa kaakaon ja suklaan terveysvaikutuksille.
Keywords: Elintarvikkeet, ravitsemus; suklaa; kaakao; flavonoidit; antioksidantit; kolesteroli