Raivolan lehtikuusi edelleen varmin viljeltävä Suomen olosuhteissa - Poteri, Marja; Lukkarinen, Antti (Metsäntutkimuslaitos, 2014)
Selostus artikkelista: Lukkarinen, A. J., Ruotsalainen, S., Peltola, H. & Nikkanen, T. 2014. Bud set and autumn coloration of Larix sibirica and Larix gmelinii provenances in a field trial in southern Finland. Scandinavian Journal of Forest Research 29(1): 27–40.
Julkaisusatoa