Kokoviljasäilörehu kaksinkertaistaa viljasadon - Joki-Tokola, Erkki (Maaseudun Tulevaisuus, 2001)
Rehuviljan tuotantokustannus voidaan vähintään puolittaa, jos sato korjataan pelkän jyväsadon sijasta kokoviljasäilörehuksi. Rehuviljan korjuu nurmirehun korjuukalustolla ja nurmen perustaminen kokoviljaksi korjattavan suojakasvin kautta alentaa nurmirehun tuotantokustannusta. Kokoviljan viljely tarjoaa lisäksi yksinkertaisen tavan sijoittaa karjanlanta nautakarjatilojen viljelykiertoon.
Keywords: Ka; rehut; kokoviljarehut; tuotantokustannukset; viljely; viljely; rehunsäilöntä; ruokinta