Teekupillinen marjoja päivässä - Mattila, Pirjo; Tahvonen, Raija (Maaseudun tulevaisuus, 2010)
Marjojen syöntiä kannattaa jatkaa myös kesän herkuttelujen jälkeen. Terveelliset marjat antavat loistavan startin päivälle, ja hemmotteluhetkiin voi leipoa marjaisan piirakan. Nauttimalla marjoja kaksi desiä päivässä sellaisenaan tai marjatuotteina jokainen voi edistää terveyttä ja säästää ympäristöä.
Keywords: Re; mustikka; vadelma; flavonoidit; piirakat; polyfenolit